Výuka od 4.1.2021


28.12.2020

Všeobecné informace MŠMT k provozu škol a školských zařízení:

https://koronavirus.edu.cz/files/informace-k-provozu-skol-od-27-12-do-10-1.pdf

Informace k provozu ZŠ Kostelec NČL od 4.1.2021:

1. a 2.ročník - prezenční vzdělávání

3. až 9. ročník - distanční vzdělávání

1. a 2. třídy budou fungovat po celou dobu pobytu dětí ve škole ve svých kmenových třídách (výjimky jsou jen společný přechod na oběd a zpět a řízený pobyt venku v době výuky nebo v době odpoledních aktivit ve školní družině). Po celou dobu pobytu ve škole používají děti roušky (výjimky budou jen doby svačiny a oběda. Na každý den mají děti z domova dvě roušky a sáček na roušky. Do školy vstupují v roušce. Větrání tříd bude probíhat o přestávkách i během vyučovacích hodin. Ve škole budou dodržována všechna platná hygienická nařízení.

Ranní družina bude fungovat od 7 – 7.55.   

Školní družina bude v kmenových třídách, děti se nebudou přemísťovat. Jen 2.C bude mít z provozních důvodů školní družinu ve třídě 4.B. V každé třídě bude ŠD navazovat na výuku podle standardního rozvrhu. Školní družina bude fungovat do 16.30. 

Oběd - děti 1. a 2. ročníků mají obědy přihlášené. Vaří se jeden druh oběda. Na oběd přechází každá třída společně v době pobytu ve ŠD. Skupiny se nebudou mísit.

Pokud mají žáci na distanční výuce zájem o oběd ze školní jídelny, musí si obědy sami přihlásit prostřednictvím internetových stránek nebo e-mailem (novakova.jidelna@seznam.cz), popřípadě v kanceláři školní jídelny či telefonicky (321697073). Další informace:

https://www.zskncl.cz/clanky/detail/dulezite-oznameni-skolni-jidelna-2020-11-12

 

← zpět na seznam článků