Okresní kolo přespolního běhu


17.10.2019

Dne 8.10.2019 se naše škola zúčastnila okresního kola přespolního běhu ZŠ v rámci AŠSK na atletickém stadionu v Kolíně. Konkrétně byli nominování zástupci 4. + 5. tříd, 6.+ 7. tříd a 8. + 9. tříd, vždy v kategorii chlapců a dívek v max. šestičlenných družstvech. Rozhodně můžeme být na své žáky pyšní.
Chlapci v nejmladší kategorii družstev obsadili 1. místo. Tímto se zároveň kvalifikovali na krajské kolo, které se bude konat v Kutné Hoře. V jednotlivcích pak Lukáš Nádraský vybojoval 1.
místo, Štěpán Kočí 3. místo a 4. místo ukořistil Vojta Strejček. V prostřední kategorii chlapci obsadili jako družstvo 2. místo a dívky 3. místo.
Za zmínku stojí krásné individuální 8. místo Adrianky Chládkové, která jako šesťák porazila drtivou většinu startovního pole sedmaček. V nejstarší kategorii potvrdil pověst želízka v ohni i Khan Van Tran, který po heroickém výkonu finišoval na 3. místě.
Na zpáteční cestě autobusem to díky mnoha medailím slušně cinkalo. Všem zúčastněným patří díky za vzornou reprezentaci školy a gratulace medailistům!
Martin Zeman

Okresní kolo přespolního běhu

← zpět na seznam článků