Květen 2024 ve školní družině


14.06.2024

Ve školní družině se stále něco děje, a ne jinak tomu bylo i v květnu.

Pěkného jarního počasí a sluníčka si děti užívaly nejen při hrách na školní zahradě a hřišti, ale i při vycházkách do nedalekého lesoparku na multifunkční hřiště a do Svatbína.

Nezapomněli jsme na naše maminky. Společně s dětmi jsme vyráběli dárečky k jejich svátku. Děti s velkou láskou a úsilím kreslily a zdobily krásná přáníčka plná kytiček a srdíček.

V průběhu měsíce května školní družina navštívila muzeum. Zde si děti prohlédly výtvarné práce žáků naší školy a výstavu ke 100+3 výročí skautingu v Kostelci nad Černými lesy.

Také návštěva kosteleckého zámku a jeho Lesária byla pro děti moc příjemným zpestřením. Prošly si venkovní stezku, kterou tvoří 15 interaktivních prvků, a dozvěděly se mnoho nového o lese a lesnictví.

Ke konci května některá oddělení školní družiny navštívila zoologickou zahradu Chleby. Nejprve jsme si prohlédli starou část ZOO. Zde jsme obdivovali vzácné opice Langur duk, guarézy, pávy a mnoho dalších zvířat. V nové části ZOO se nám velmi líbili daňci a lvi. Výlet jsme zakončili na dětském hřišti, kde si všichni s radostí pohráli na různých atrakcích.  

Pomyslnou tečku za měsícem květnem udělala výstava výtvarných prací na téma Zvířata. Malířská soutěž umožnila dětem popustit uzdu své fantazie a jejich krásné obrázky ozdobily areál školy pro radost rodičů a spolužáků.

Fotogalerie / Květen 2024 ve školní družině


← zpět na seznam článků