Červen 2024 ve školní družině


28.06.2024

Měsíc červen je ve školní družině plný vzrušení a akce. Děti se mohou těšit na tradiční Olympiádu, spaní ve škole, výlety a spoustu zábavných aktivit, které jim přinášejí radost a nezapomenutelné zážitky.

Měsíc červen ve školní družině je vždy plný vzrušení a akce. Jednou z nejoblíbenějších událostí v tomto měsíci je tradiční Olympiáda ve školní družině. Tato sportovní událost spojuje děti různých věkových kategorií a nabízí jim možnost ukázat své dovednosti a soutěživost.

Další zábavnou částí měsíce června ve školní družině je spaní ve škole. Děti mají možnost strávit noc s kamarády a společně si užít různé aktivity, jako jsou hry a kuželky. Spaní ve školní družině je vždy velkou událostí, kterou děti s nadšením očekávají.

Děti také navštívily muzeum v Říčanech s bohatým programem, jako je Žabí příběh a Okna do přírody.

Navíc v tomto měsíci je obvykle krásné počasí, což umožňuje dětem hrát si venku a trávit čas na sluníčku. Sportovní aktivity, jako fotbal, jsou velmi populární a děti si je užívají plnými doušky.

Celkově je měsíc červen ve školní družině plný radosti, soutěžního ducha a přátelské atmosféry. Děti si užívají různé aktivity a společné chvíle se svými kamarády. Je to skvělá příležitost k tomu, aby si děti vytvořily nové vzpomínky a zažily nezapomenutelné zážitky.

Fotogalerie / Červen 2024 ve školní družině


← zpět na seznam článků